Thessa Latupeirissa 
Alkmaar


Hi!

Leuk je hier te ontmoeten. Mijn naam is Thessa Dudink-Latupeirissa en sinds juli 2008 ben ik de trotse eigenaresse van Organisatiebureau NJOY. Samen met mijn professionele team en partners lever ik een full-service hospitality service aan bedrijven en particulieren. Maximale service, personal support en management op maat. De wensen van onze opdrachtgevers zijn altijd het uitgangspunt. Ik denk mee, geef eerlijk advies en vertel wat ik voor je kan betekenen. Bij de juiste match kun je op mij rekenen!

Specialist Trouwbranche
Na 12 jaar weddingplannen, weddingstyling, vele samenwerkingen met bruidsleveranciers en de organisatie van diverse trouwbeurzen kan ik wel zeggen dat ik mijn mooie vak versta. Ik heb diverse creatieve concepten met succes ontwikkeld en gelanceerd met als doel om bruidsparen en trouwexperts aan elkaar te koppelen. Een soort Tinder voor de trouwbranche ha, ha, ha. 


Creatieve Concepten
Trouwbeurs Alkmaar in het AFAS (AZ) StadionTrouwbeurs Zwolle in Theater De SpiegelTrouwbeurs Online vanuit The Fallon Hotel Alkmaar, het Wedding Beach Event bij Deining, en het Online programma Je bruiloft plannen als een pro,  komen allemaal uit de creatieve koker van NJOY. Inmiddels is mijn Organisatiebureau NJOY een gevestigde naam in de trouwbranche en daar ben ik trots op.

Vrije tijd
Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn lieve gezin, familie en/of vrienden. Dit gaat vaak samen een hapje en een drankje in de tuin, op het terras of op het strand. Wandelen met onze doodle Kaya, een fanatiek potje badminton, Ik ben helemaal in mijn element als ik kan lachen, dansen, zingen en lol maken. That's me!

Do it with passion or not at all!
Mijn werk is geslaagd als jij en je gasten maximaal kunnen genieten door een strakke planning, goede organisatie, mooie styling en creatieve ideeën.

Samenwerken
Alleen kan ik veel, maar samen kunnen we nog veel meer. Wil jij met mij samenwerken? Dan vind ik een persoonlijke match en een goed gevoel van beide kanten van groot belang. Ik plan graag een online kennismaking met je in. Tot gauw!

Liefs, Thessa